Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Офіційний сайт 
Барського ліцею №4 

Знання - наша сила. Ми разом - єдині! Крокуєм до успіху в дружній родині!

Єдина Країна! Единая Страна!
Мапа сайту
Наше опитування
Ви зайшли на наш сайт як:

Всего ответов: 257
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Листопад » 29 » Ввсесвітній день боротьби зі СНІДом
18:18
Ввсесвітній день боротьби зі СНІДом
29 листопада у школі була проведена низка заходів в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, головною метою яких було привернути увагу учнівського та педагогічного колективів до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих та толерантного ставлення до них. Серед одинадццятикласників практичний психолог Ставська О.М. провела тренінг «Формування в молоді толерантного ставлення до Віл-інфікованих».
Учениці 8-В, 11 класу Коваль М. та Нікандрова В. провели для учнів 4-11 класів інформхвилинку про ВІЛ СНІД. Учні школи переглянули презентації «СНІД- хвороба ХХІ століття», "Знамениті люди, які померли від СНІДу", а також дізналися, як саме вірус потрапляє в організм людини, шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, умови, за яких інфекція не передається.
Соціальний педагог школи Рафаловська Н.І. провела анкетування серед учнів 9-10 класів «Що ти знаєш про СНІД?». Також була проведена загальношкільна акція «Червона стрічка як символ порозуміння», у ході якої за допомогою червоної стрічки школярі створили символ акції, який став символом надії на майбутнє без СНІДу.
Виставку тематичних малюнків організували учні 4-6 класів за підтримки вчителя образотворчого мистецтва Греськів І.Л., у яких намагалися передати через малюнок, через напис на плакаті своє ставлення до цієї хвороби.
Бібліотекарем школи Любінецькою Г. організована книжкова виставка «Молодь обирає здоровий спосіб життя», на якій представлені видання, що допомагають зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів медичних закладів, а перш за все – від дбайливого ставлення людини до свого здоров’я,уміння використовувати резервні сили свого організму та природні засоби.
Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально-небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ–позитивним статусом.

Переглядів: 288 | Додав: tetyana_rudoman | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • наш банер