Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Офіційний сайт 
Барського ліцею №4 

Знання - наша сила. Ми разом - єдині! Крокуєм до успіху в дружній родині!

Єдина Країна! Единая Страна!
Мапа сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Тиждень української мови
19:44
Тиждень української мови
З 9 по 13 листопада традиційно в нашій школі проходив Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності. Цього року програма предметного тижня була досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної мови.
9 листопада, учні 8-11 класів взяли участь у написанні Всеукраїнського диктанту єдності.
Загалом тиждень мови був насиченим та емоційним. У школі панувала атмосфера патріотизму та національної самосвідомості. До участі в заходах долучилися найменші школярики-першачки. Учні 1-А класі (класний керівник Вав рух О.Д.) висловлювали свою любов до мови, виготовляючи патріотичні аплікації, а в 1-Б класі був проведений захід «У країні рідної мови» (вихователь ГПД Дацюк Л.І.), під час якого першачки дізналися багато цікавих фактів про рідну мову.
Учні 5-Б класу (учитель української мови та літератури Юрчишина Н.В.) взяли активну участь у мовознавчому конкурсі «Нас єднає Мова». Школярі не лише змагалися у першості за знання, а й висловили свою любов до мови мовою олівців, пензлів.
У 6-Б класів (учитель української мови та літератури Рудоман Т.В.) відбувся мовознавчий турнір «Знавці української мови». Учні вирішували різні мовні змагання, відповідали на запитання мовної вікторини, відгадували фразеологізми, загадки тощо.
Учитель української мови та літератури Терлецька О.В. у 7-А класі провела інтелектуальну гру-конкурс «Мово солов’їна, мово українська».
Щире українське слово лунало під час читання поезій про рідну мову (керівник Терлецька О.В.) У цьому заході взяли участь усі охочі школярі, вони показали високу майстерність читання поетичного слова.
8-А клас під керівництвом учителя української мови та літератури Юрчишиної Н.В. взяв активну участь у фестивалі української пісні.
Усі учні школи дізналися багато нової інформації, перевірили власні знання рідної мови, отримали багато позитивних та незабутніх емоцій.

Переглядів: 204 | Додав: tetyana_rudoman | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • наш банер