Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Офіційний сайт 
Барського ліцею №4 

Знання - наша сила. Ми разом - єдині! Крокуєм до успіху в дружній родині!

Єдина Країна! Единая Страна!
Мапа сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 353
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Листопад » 20 » Семінар директорів
21:21
Семінар директорів
20 листопада 2019 року в Барській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбувся семінар-практикум для 32 слухачів курсів - директорів загальноосвітніх шкіл Вінницької області, організований Комунальним вищим навчальним закладом «Вінницька академія неперервної освіти». Тема семінару «Організація освітнього простору закладу освіти».
Під час семінару директор школи М.О.Савчук поділився досвідом роботи щодо формування стратегії розвитку та планування роботи закладу.
Поважні гості відвідали 2 відкриті уроки: природознавство «Тварини рідного краю» у 2-Б класі, який підготувала Бурятинська Л.Г. та урок історії 10 класі «Українська держава гетьмана Скоропадського», який провела заступник директора з навчально-виховної роботи Каліцінська В.О. Директори шкіл області, які відвідали уроки, відзначили професіоналізм вчителів та високий рівень знань учнів.
З великим задоволенням гості взяли участь у майстер-класі, проведеному учителем обр.мистецтва Греськів І. Л. та караоке, яке проводив вчитель муз.мистецтва Лоян В. М. у рамках тижня мистецтв, який проходив у школі. Помилувалися виставкою дитячої творчості, яку підготували вчителі труд. навчання Коріневська Н. В. та Опанасюк Ю. Г.
Ще одне питання, якому була приділена велика увага під час семінару-практикуму, це «Створення якісного інклюзивного освітнього середовища як один із пріоритетів НУШ». Директор школи Савчук М. О. ознайомив з роботою, яка проводиться адміністрацією та педагогічним колективом школи з дітьми з особливими освітніми потребами. Перед учасниками семінару виступили директор інклюзивно-ресурсного центру» Барської районної ради Вінницької області Береза І.І. з питання «Інклюзивна освіта:Крок за кроком», керівник творчої групи з роботи з дітьми з особливими освітніми потребами Урбан Т. С. з питання «Соціальне партнерство в освітньому просторі», педагог-організатор школи, керівник волонтерського загону «ЕВЕРЕСТ» Побережна І. М., яка розповіла про роботу волонтерів при реабілітаційному центрі «Еверест». А вчитель інформатики Сторожук О. В. підготував відеофільм про життя та успіхи дітей з особливими освітніми потребами, їх роботу з асистентами, вчителями та практичним психологом школи Ставською О. М. Хотілося б зазначити, що Олександр Вікторович спільно з директором школи виграли для дітей з ООП сенсорне обладнання для спортивного залу.
Відзначили гості естетичне оформлення освітнього закладу, оформлення класних кімнат, коридорів, а також приміщень, в яких розташована початкова школа, де до послуг маленьких школярів не лише затишні класні кімнати, а й яскраві ігрові, їдальня. Одним словом, зроблено все, щоб учні навчались з задоволенням. Директор відмітив вагомий внесок батьків у розвиток школи, зокрема голови ради школи Бурмістрової Л.В.
Слухачі курсів директорів високо оцінили роботу директора школи Савчука М. О, який зумів згуртувати такий прекрасний, потужний та творчий колектив однодумців і побажали їм ще багато років працювати на такому високому рівні, а також нових перемог і звершень.

Переглядів: 306 | Додав: tetyana_rudoman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • наш банер