Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Офіційний сайт 
Барського ліцею №4 

Знання - наша сила. Ми разом - єдині! Крокуєм до успіху в дружній родині!

Єдина Країна! Единая Страна!
Мапа сайту
Наше опитування
Ви зайшли на наш сайт як:

Всего ответов: 257
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Березень » 14 » День добровольця
15:02
День добровольця
14 березня в Україні відзначають День українського добровольця.
День українського добровольця - це свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для своєї країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності.
Сьогодні більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками вони раз доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.
Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості, у Барській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів проведено урок мужності, присвячені українським добровольцям, які не жаліючи ні свого життя, ні сил охороняють кордони України, а також українським добровольцям, які загинули, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України під час проведення ООС. На урок мужності, який підготували учні 8-Б класу разом із класним керівником Новак І.С., був запрошений житель нашого міста, доброволець Михайло Фрик. Учасник бойових дій детально розповів дітям історію свого бойового життя, яка не залишила байдужим жодного учня в класі. Учні мали змогу переглянути архівні фото героя. Усі присутні дякували за розповідь, бажали здоров’я, мирного неба над головою.

Переглядів: 352 | Додав: tetyana_rudoman | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • наш банер