Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Офіційний сайт 
Барського ліцею №4 

Знання - наша сила. Ми разом - єдині! Крокуєм до успіху в дружній родині!

Єдина Країна! Единая Страна!
Мапа сайту
Наше опитування
Ви зайшли на наш сайт як:

Всего ответов: 257
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Лютий » 14 » Театр одного дня в "Евересті"
12:56
Театр одного дня в "Евересті"


 

Через казку дитина отримує знання про світ, про взаємовідносини між людьми, про проблеми та перешкоди, які виникають у житті. Гарна казка вчить долати бар’єри, знаходити вихід з важких ситуацій, вірити в силу добра, любові та справедливості. Діти дуже люблять казки, тому що в них – природний простір їх безмежного потенціалу, тому що в них компенсується недостатність дій в реальному житті, тому що в них запрограмоване їхнє доросле життя.

Казкотерапія робить великий вплив на поведінку дитини, заспокоює її, налаштовує на хороший лад. Казка позитивно впливає на розвиток міміки обличчя "особливих" дітей. Адже їм дуже складно довільно посміхнутися, насупити брови, опустити куточки рота, широко розкрити очі, закрити очі. Казки спонукають дітей до зміни свого мімічного стану. Це особливо важливо для дітей з ДЦП, оскільки розвиток міміки для них, через їх дефект, украй утруднений.
Традиційний "Театр одного дня" для нас - як фантастичний світ казки, наповнений чудесами, таємницями та магією, який завжди приваблює дітей. Усі діти, незалежно від їх неповносправності, з радістю занурилися в його уявні простори, що активно діють в ньому, роблять спроби творчо його перетрансформувати. Та нереальним цей світ здається тільки нам, дорослим. Дитина ж сприймає все, що відбувається в казці як реальність. Через казки вона отримує знання про взаємовідносини між людьми, про проблеми та перешкоди, які виникають у житті.
Керівник волонтерського загону ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Ірина Побережна підібрала казки для інсценізації та роздала кожній дитині відповідну роль, за допомогою якої усі змогли б яскраво продемонструвати свої різноманітні акторські здібності. Звичайні сюжети таких казок, як "Колобок", "Рукавичка", "Ріпка", "Лисичка та журавель", надзвичайно захопили всю безмежну, мов океан, уяву юних талантів, які змогли вдало зіграти образ кожного персонажу на сучасний лад, створивши при цьому атмосферу щирості, доброти, комфорту, злагоди та доброзичливості. Чудова акторська гра просто вражала не лише своїми, витонченістю, експромтом та спонтанністю, а й несла в собі справжні елементи вишуканості , аристократизму і благородства у своєму неординарному виконанні з райдужними вкрапленнями креативності.
Як же чудово відчувати себе вільним у казковому польоті небесних зорепадів, що манять у чарівний світ, де розквітають сади щастя, радості та доброти.

Переглядів: 483 | Додав: Наталі_я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • наш банер