Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Офіційний сайт 
Барського ліцею №4 

Знання - наша сила. Ми разом - єдині! Крокуєм до успіху в дружній родині!

Єдина Країна! Единая Страна!
Мапа сайту
Наше опитування
Ви зайшли на наш сайт як:

Всего ответов: 256
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Грудень » 4 » 110 років навчальному закладу
23:07
110 років навчальному закладу
Шкільна родино, вітаємо із ювілеєм!

Школа-цілий величезний світ, і є два центри цього Всесвіту-Учитель і Учень. Це – пам’ять, традиції, наступність поколінь. І складались вони не одне десятиліття. 1 грудня наша рідна Барська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 святкувала славетний ювілей. Нашій Alma-mater – 110 років.
Святковий концерт було проведено в незвичайній формі. Це неймовірно, але історію, життя навчального закладу презентовано як літери алфавіту, з якого складається її минуле, сучасне, майбутнє.
Привітати педагогічний колектив, ветеранів педагогічної праці, випускників, учнів зі святом завітали голова Барської районної державної адміністрації Саволюк Володимир Васильович, голова Барської районної ради Піддубний Михайло Іванович, голова Барської об’єднаної територіальної громади Цицюрський Артур Анатолійович, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Дорош Олена Кирилівна, начальник відділу освіти Барської районної державної адміністрації Сторожук Алла Миколаївна, начальник соціально-гуманітарного відділу Барської міської ради Стрельчук Наталія Олександрівна, голова Барської районної організації профспілки працівників освіти і науки Романяк Михайло Васильович.
До вітальних слів приєдналися керівники навчальних закладів міста: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Нестерук Леонід Борисович; загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Ловчинський Анатолій Артурович; заступник директора з навчально-виховної роботи Барського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-гімназія» Романяк Лариса Григорівна, Барського коледжу транспорту та будівництва Національного транспортного університету Кібітлевський Йосип Едуардович, Барської дитячої музичної школи Шаповалова Лариса Михайлівна,
Барського гуманітарно-педагогічний коледжу імені Михайла Грушевського Савчук Петро Нестерович; Барського професійного будівельного ліцею Лановий Валерій Іванович, комунального закладу «Барський міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з Функціональними обмеженнями «Еверест» Марущак Тетяна Леонідівна.
Із 110-річним ювілеєм навчального закладу всіх присутніх привітав директор школи Савчук Микола Олександрович.
Від імені учителів-наставників та ветеранів педагогічної праці школу вітання висловили Йолтуховський Микола Павлович, Погребняк Надія Іллівна та Малуєва Любов Іванівна.
Щирі побажання почув педагогічний колектив від меценатів нашої школи: Пічури Світлани Вікторівну, Кащенко Оксани Леонтіївни, Погребняків Валерія Миколайовича, Надії Іллівни, Миколи Валерійовича, сім'ї Хоменків Василя Васильовича та Галини Петрівни, сім'ї Гудзів Вадима Миколайовича та Лариси Володимирівни, сім'ї Корнійчуків Валерія Віталійовича та Ірини Григорівну, сім'ї Байлюків Володимира Володимировича та Людмили Валеріївни.
Музичним подарунок привітав ювілярку випускник школи, заслужений діяч естрадного мистецтва України, автор пісень багатьох українських виконавців, співак і композитор Юрій Грицюк.
Під час святкового концерту зачаровувало буквально все: пісні та танці у виконанні дітей та вчителів, глибокий ідейний зміст сказаного, вишукана українська мова, тональність, з якою вчителі та діти, гості, колишні випускники говорили про школу.
У цей день серця випускників різних років були переповнені спогадами про шкільне, цікаве, сповнене пригод життя. З величезною любов’ю вони згадували своїх учителів та однокласників. Це була не просто зустріч, це було свято, наповнене радістю, щирістю, теплотою сердець. Урочистий передзвін прожитих років у школі звучав не лише в пам’яті, а і в серці кожного присутнього. Бо це не звичайний ювілей, а ювілей усіх поколінь. Такі свята запам’ятовуються назавжди. Отож, до зустрічі на новому ювілеї!

Переглядів: 580 | Додав: tetyana_rudoman | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • наш банер